• Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων
  • Λεωφ. Βουλιαγμένης 157, Γλυφάδα
  • 210 99 46 100

ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΚΙΒΩΤΙΩΝ

ΤΕΧΝΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Αυτόματα Κιβώτια Ταχυτήτων

Εξειδίκευση σε Επισκευή - Συντήρηση - Αναβάθμιση

Η εταιρεία AALEXIOU ΤΕΧΝΟΔΥΝΑΜΙΚΗ δραστηριοποιείται από το 1997  στο χώρο της επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου, με υψηλή εξειδίκευση στα ρομποτικά κιβώτια (automatic, semi-automatic gearboxes).

 

Μετά από 24 χρόνια τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης στις βελτιώσεις, μετατροπές και υπηρεσίες συντήρησης των αυτοκινήτων, μπορεί να εγγυάται την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, συνδυάζοντας πάντα την ειλικρίνεια και τη συνέπεια απέναντι στους πελάτες της.

Η AALEXIOU ΤΕΧΝΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ειδικεύεται στην επισκευή σε όλα τα αυτόματα και ημι-αυτόματα σασμάν. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων του αυτοκινήτου σας, σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση. Διαθέτουμε το καινοτόμο μηχάνημα καθαρισμού και συντήρησης αυτόματων κιβωτίων, MOTUL EVO, ως επίσημος αντιπρόσωπος της γνωστής εταιρείας λιπαντικών MOTUL. [δείτε σχετικό βίντεο]

 

 

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:

  • Διάγνωση και Επισκευή Εγκεφάλων Σασμάν
  • Διάγνωση και Ρθμίσεις Σασμάν
  • Βελτιώσεις και Αναβαθμίσεις Σασμάν.

 

Η εταιρεία μας διαθέτει γνήσια διαγνωστικά συνδεδεμένα online με την μάρκα του κάθε οχήματος, όπως επίσης τεράστια γκάμα μηχανημάτων για προγραμματισμούς και κλώνους εγκεφάλων κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων.

 

Το σημαντικότερο και δυσκολότερο στάδιο για την επισκευή μιας βλάβης και κυρίως αυτόματου ή ημιαυτόματου κιβωτίου είναι η διάγνωση.

Επισκευή Αυτόματων και Ημι-Αύτοματων Κιβωτίων

 

DSG – DCT – S TRONIC – CVT – MMT – SMG – MULTITRONIC – SELESPEED – POWERSHIFT – PDK

 

  • Επισκευή όλων των αυτόματων και ημιαυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων (σασμάν), άμεσα και με γραπτή εγγύηση
  • Επισκευή και ανακατασκευή όλων των μηχανικών μερών τους, καθώς και των εγκεφάλων τους ή αντικατάσταση με γνήσια καινούρια ανταλλακτικά.

GearBox Services Photo Gallery

Ακολουθήστε την σελίδα μας

web desing & development Brainart® Web Solutions

Service  Αυτοκινήτων, Επισκευές, Διάγνωση βλαβών, Επισκευές Σασμάν, Βελτιώσεις, Μετατροπές, DPF φίλτρα, Ευθυγραμμίσες, Quick service. 25 χρόνια εμπειρίας, τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης. Αξιόπιστες, συνεπείς και οικονομικές υπηρεσίες συνεργείου αυτοκινήτων.

Copyright © 2018 - AAlexiou Τεχνοδυναμική - Λεωφ. Βουλιαγμένης 157, Γλυφάδα.
Τηλέφωνο: 210 99 46 100, Κινητό: 6932 37 21 96  -  6932 755 517

Service  Αυτοκινήτων, Επισκευές, Διάγνωση βλαβών, Επισκευές Σασμάν, Βελτιώσεις, Μετατροπές, DPF φίλτρα, Ευθυγραμμίσεις, Quick service.
25 χρόνια εμπειρίας, τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης. Αξιόπιστες, συνεπείς και οικονομικές υπηρεσίες συνεργείου αυτοκινήτων.

Copyright © 2018 - AAlexiou Τεχνοδυναμική
Λεωφ. Βουλιαγμένης 157, Γλυφάδα.

Τηλ.: 210 99 46 100, Κιν.: 6932 37 21 96